Maatschappelijk betrokken

Een bijdrage leveren en betrokken zijn bij lokale initiatieven staat bij Jansen Buijvoets hoog in het vaandel. ´Voor elkaar en met elkaar´ zijn woorden die vaak vallen binnen onze bedrijfscultuur. Benieuwd hoe wij de daad bij het woord voegen?


PROJECTEN


 

Kunstroute Soest 2015 (20 september 2015)

Jansen Buijvoets Accountants Bedrijfsadvseurs is een vaste deelnemer aan de Kunstroute Soest. In 2015 heten wij Maria van Koningsbruggen en Heleen Bovenberg uit Frankrijk welkom. Beide schilderessen zijn zeer expressief in hun uitingen. Natuurlijk is iedereen welkom om hun Kunst te komen bekijken aan de Zuidergracht 21-01.

Soestermaatjes

soestermaatjesHet Soester Maatjes Project is een prachtig voorbeeld van de participatie maatschappij en richt zich voornamelijk op het vinden van werk en verhogen van zelfredzaamheid.

Maatjes zijn vrijwilligers uit Soest die van betekenis willen zijn voor andere inwoners uit Soest die aan de zijlijn staan van de Soester samenleving. Soester Maatjes ondersteunen en begeleiden werkzoekenden bij het vinden van een baan en ZZP-ers in het vinden van nieuwe opdrachten. Aert Buijvoets is bij Soester Maatjes al enige tijd actief als coach.

Ook een Maatje worden? Meld u aan via deze website! Heeft u een maatje nodig? Dan kunt u zich ook aanmelden via deze website.

Speldje beschermer Kamp Amersfoort

Kamp Amersfoort was in de Tweede Wereldoorlog een gewelddadig doorgangs- en strafkamp van de Duitse bezetter (SS). Van 18 augustus 1941 tot 19 april 1945 hebben hier ongeveer 37.000 mensen voor korte of langere tijd gevangen gezeten. Kamp Amersfoort is een Nationaal Monument geworden met een bezoekerscentrum.

Onlangs heeft Jansen Buijvoets speldje van Kamp Amersfoort ontvangen als ‘Beschermer van Kamp Amersfoort’. Jansen Buijvoets Accountants is verantwoordelijk voor de boekhouding van Kamp Amersfoort en doet dit tegen een maatschappelijk tarief.

Sinterklaas in Soest

Sinterklaas, welk kind en stiekem ook de volwassen kijken niet naar de goedheiligman uit? Elk jaar dragen medewerkers van Jansen Buijvoets bij aan dit festijn. Benieuwd in welke vorm? Bekijk de foto’s. Al enig idee wie het zou kunnen zijn?

Extern gecommitteerden aan de Hogeschool van Utrecht

Onderwijs in ons vak is een belangrijk onderwerp. Vernieuwing komt meestal mee met jonge medewerkers en moet natuurlijk gedragen worden door een management dat daar voor open staat. Jansen Buijvoets staat hiervoor open. Wij worden met enige regelmaat uitgenodigd door de Hogeschool van Utrecht wanneer kandidaten daar hun scriptie moeten verdedigen. Ook hebben wij met enig regelmaat stagiaires van deze opleiding.