Over Ons

Jansen Buijvoets Accountants Bedrijfadviseurs is een volwassen dienstverlener op het gebied van accountancy en belastingadvies. Opgericht door David Jansen RA en Aert Buijvoets AA RB die allebei al jong wisten wat ze wilden. Ondernemer worden binnen de accountancy. Een vakgebied dat continue in beweging is. De veranderende wet- en regelgeving, bedrijven die veranderen en niet te vergeten: de wereld om ons heen die continue in beweging is. Factoren waar een accountant snel en doordacht op in moet spelen. Jansen Buijvoets is ontstaan vanuit de wens ondernemers naar een grotere hoogte te brengen en deze wereld een stukje beter te maken.

Om een hoge kwaliteit te kunnen leveren moet je niet alleen beschikken over de juiste expertise, maar ook over een grote portie eerlijkheid. Bij Jansen Buijvoets durven wij onze fouten toe te geven en eerlijk naar onszelf te kijken. Door deze open cultuur die wij zowel intern als extern uitdragen worden ambities waargemaakt en blijven onze medewerkers groeien.

Maatschappelijke betrokkenheid speelt dan ook een belangrijke rol binnen onze organisatie. De afgelopen jaren zijn wij bij verschillende lokale projecten betrokken geweest. Benieuwd hoe wij ons steentje bijdragen aan de maatschappij? Klik dan hier voor een impressie. 

Onze klanten variëren van de lokale fysiotherapeut, tot een landelijke groothandel en bevinden zich met name in het MKB segment. Voor ons is elke klant even ‘groot’ en ‘belangrijk’. Uiteindelijk moeten we het allemaal samen doen. Met elkaar en voor elkaar.