Diensten

Wat zeggen uw cijfers nou eigenlijk? Waar kunt u op bijsturen? Behaalt u voldoende marge? Vragen waar Jansen Buijvoets elke dag weer voor verscheidene ondernemers een duidelijk antwoord op geeft. Een duidelijke uitleg van de betekenis van uw cijfers zorgt voor inzicht. Inzicht zorgt, kennis en dit leidt weer tot groei, wat uiteindelijk leidt tot een beter resultaat.Uiteraard is het leveren van kwalitatief werk en advies één van de redenen waarom klanten bij ons blijven, maar wellicht niet de belangrijkste. Een degelijke expertise mag je ten slotte van elke accountant verwachten. Bij Jansen Buijvoets besteden we veel aandacht aan het opbouwen van een vertrouwelijke en inhoudelijke relatie met onze klanten. Professionaliteit, kwaliteit en betrokkenheid zijn hier de basis van. Mooie woorden? Lees hieronder hoe wij deze kernwaarden concreet maken.

Professionaliteit

  • Er vindt een continue bijscholing van alle accountants plaats. Elke accountant behaalt minimaal 40 PE punten (Permanente Educatie) per jaar.
  • Alle stukken worden gedigitaliseerd. Hierdoor zijn er op elk moment actuele overzichten beschikbaar en is alles voor zowel de klant als voor ons te allen tijde gemakkelijk bereikbaar.

Kwaliteit

  • Om continue een hoge kwaliteit te kunnen leveren is scherpte nodig. Alle stukken die wij opleveren worden altijd door meerdere collega’s gerievewed.
  • Jansen Buijvoets is lid van de SRA en het NBA
  • Bij oplevering van cijfers ontvangt onze klant standaard een benchmark report waardoor er een kwalitatieve analyse over de cijfers geleverd kan worden.

Betrokkenheid

  • Jansen Buijvoets organiseert 3 keer per jaar een informatieve bijeenkomsten voor haar klanten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt iedereen op de hoogte gebracht van o.a. veranderde wet- en regelgeving en andere ontwikkelingen die voor hem/ haar relevant zijn.
  • Jansen Buijvoets hanteert lagere prijzen voor ondernemers die aan kunnen tonen dat zij op maatschappelijk vlak een bijdrage leveren met hun onderneming.
  • Jansen Buijvoets is op dinsdag en donderdag telefonisch tot 9 uur ´s avonds bereikbaar.